2

U koos er voor om geen toegang te geven.

Geef alsnog uw toestemming

of keer terug naar de pagina

.

Er liep iets mis tijdens het aanmelden.

Probeer het opnieuw
of keer terug naar de pagina.

Aanmelden

DOETIPS voor tijdens de krokusvakantie

 

De kleurrijkste en vrolijkste vakantie van het jaar komt er weer aan: de krokusvakantie! Natuurliefhebbers trekken naar buiten om ontluikende bloemen en blaadjes te ontdekken en de eerste vlinders te spotten, terwijl feestbeesten zich helemaal kunnen onderdompelen in de sfeer van carnaval. Moest je toch niet weten wat te doen, dan zetten wij enkele toffe doetips op een rijtje.

Antwerpen, Gent, Brugge, Kortijk, Roeselare en Strombeek-Bever:
JEF Festival
De hele krokusvakantie lang geniet je van de allerbeste jeugdfilms en een hele hoop spannende activiteiten, op verschillende locaties. Behalve zitten en kijken laat JEF je ook dansen en vanalles doen. Leef je uit in het medialab of het gamelab, kijk naar theater of dans mee. Van 23 februari tot 10 maart.
Meer info: www.jeffestival.be

Hasselt:
Krokusfestival
Op dit kunstenfestival vind je theatervoorstellingen voor jong en oud, van baby’s van nog geen jaar tot oude mensen met een jong hart. Krokusfestival presenteert dit jaar 32 gezelschappen, waarvan 15 Belgisch en 17 internationaal. Samen zorgen ze voor 6 premières en 13 Belgische premières: opnieuw veel nieuw en boeiend werk te ontdekken dus!
Van 1 tot en met 7 maart
Meer info: www.krokusfestival.be

Overijse:
Spocje
Spocje is een vrijetijdsfestival tijdens de krokusvakantie voor kinderen en hun (groot)ouders. Dit jaar tovert Spocje, en hij heeft een sprookjesachtig aanbod in petto. Met wonderlijke workshops en spelletjes, betoverende films en muziek, verbluffende theatervoorstellingen, magische literatuur, een speelgoedland en activiteiten als sport en bouwen kan je de vakantiedagen op magische wijze invullen. Moedige kinderen, tovenaars en heksjes, prinsen en prinsessen, fantasierijke creatievelingen en onverschrokken sportievelingen, jullie zijn allen van harte welkom in de sprookjeswereld die tijdens deze week in Overijse neerdaalt.
Van 4 tot en met 8 maart
meer info: www.debosuil.be/spocje