test B2B - Projecten met derden

B2B - Projecten met derden

Uitgeverij Averbode heeft door haar jarenlange ervaring met het uitgeven van educatieve producten een grote knowhow opgebouwd van de doelgroep 2,5 tot 18 jaar.

Dankzij haar bijna permanente en grootschalige aanwezigheid in de scholen - o.a. met de educatieve tijdschriften - wordt 90 % van de Belgische schoolbevolking door de Uitgeverij bereikt.

De overname van de educatieve Franse uitgever SEDRAP, de joint venture met CEGO, de structurele partnerships met bedrijven (o.a. Plattelandsklassen, …), de voortdurende uitbreiding van actiedomeinen (van handboeken tot tv-animatiereeksen) hebben ervoor gezorgd dat Averbode is uitgegroeid tot een internationale en gediversifieerde uitgeverijengroep.

Steeds meer bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen zijn zich bewust van deze troeven. Ze doen beroep op Uitgeverij Averbode om schoolgaande kinderen, jongeren en hun leerkrachten op een efficiënte manier te bereiken.

Wilt ook ú graag gebruikmaken van onze knowhow? Wenst u meer informatie over de communicatiemogelijkheden in onze media? Neem dan zeker contact op.

Aan de hand van voorbeelden van eerder gerealiseerde projecten voor het kleuter- en lager onderwijs lichten wij graag de mogelijkheden toe en gaan wij graag met u op zoek naar de beste uitwerking, rekening houdend met uw budget.

Wij kijken er alvast naar uit om met u samen te werken!

Peggy Peeters
Verantwoordelijke projecten met derden

peggy.peeters@uitgeverijaverbode.be
Tel.: 00 32 (0)13/78.03.44

Uitgeverij Averbode|Erasme N.V.
T.a.v. Peggy Peeters
Abdijstraat 1
3271 Averbode
België